Ahkeraa assistenttia haetaan

Oletko kandiopintojesi loppuvaihetta lähestyvä reipas, ahkera ja haasteista kiinnostunut tietoteekkari?

Vol du Falcon Millennium by clement127 (CC BY-NC-ND 2.0)

Vol du Falcon Millennium by clement127 (CC BY-NC-ND 2.0)

Tietotekniikan laitos etsii vuoden alkajaisiksi joukkoonsa ahkeraa tuntiassistenttia. Työnkuvaan kuuluu opintojaksoilla TIE-02400 Ohjelmoinnin tekniikat ja TIE-20100 Tietorakenteet ja algoritmit monipuolista mukavaa tekemistä kuten viikkoharjoitusten vetämistä, harjoitustöiden ohjaamista ja arvostelua. Työ on osa-aikaista ja sopii hyvin opintojen yhteyteen. Työtuntien määrää voidaan sovittaa hakijan opiskeluihin sopivaksi. Palkka määräytyy opintopistemääräsi ja työtuntien mukaan.

Jos sinussa heräsi ajatus siitä, että voisit olla etsimämme kurssiassari, ota yhteyttä vastuuhenkilöihin Matti Rintalaan ja Terhi Kilamoon. Liitä vapaamuotoiseen hakemukseesi mukaan opintosuoritusotteesi.

This entry was posted in job available. Bookmark the permalink.