Assariksi Tietotekniikalle / Pervasive Computing is looking for TAs

Lukuvuoden 2017-2018 suunnittelu on täydessä käynnissä. Näin ollen Tietotekniikan laboratorio etsii osaavia kurssiassareita osa-aikatyöhön eri kursseille. Jos sinusta kuulostaisi mielekkäältä työltä opintojesi oheen pitää innostavia viikkoharjoituksia tai ohjata ja arvostella harjoitustöitä, ota yhteyttä tutkijatohtori Terhi Kilamoon terhi.kilamo@tut.fi. Liitä mukaan viestiisi opintorekisteriotteesi ja mainitse, jos sinua kiinnostaa jokin tietty kurssi erityisesti.

Tule assariksi / be a TA (kuva: Center for Teaching Vanderbilt University
(CC BY-NC 2.0))

The planning for courses in the 2017-2018 academic year is in full speed. This means we are looking for competent teaching assistants to work part time on the courses. If you feel like you are the perfect person to keep students engaged in a classroom, to grade their homework assignments or answer their course work questions, please contact postdoctoral researcher Terhi Kilamo terhi.kilamo@tut.fi. Include your transcript of records and mention the courses you might have a preference for.

This entry was posted in job available, teaching. Bookmark the permalink.