Päivän henkilö: Yliopisto-opettaja Matti Haavisto

Matti on omistautunut digitaalitekniikan perusopetukseen, tietokonetekniikan kandivaiheen aineopintoihin ja opettajamentorointiin. Ensimmäinen kurssitoteutus oli Mikroprosessorit vuonna 2003. Siitä ura urkeni Digitaalitekniikan perusteisiin ja edelleen digitaali- ja tietokonetekniikan muihin opintoihin.

Vuonna 2013 tiedekunnan opetus laitettiin kunnolla uusiksi ja suuri muutos oli myös tiedekunnan johdantokurssin perustaminen. Sen yksi palanen oli opettajamentoronti, tai tuttavallisemmin opetutorointi. Vasta mentoroinnin alettua tiedekunnassa huomattiin kuinka suuri tilaus sille oli. Tuolloin myös Matti tajusi, että mentorointi on aivan keskeinen osa ensimmäisen ja toisen vuoden opintoja.

Matin vapaa-aika kuluu sähköpyörän, lenkkeilyn, mökkeilyn, retkeilyn ja hyvän ruuan parissa.

This entry was posted in employee of the day, teaching and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.