Hyvää joulua! Happy holidays!

Joulun odotus Tietotekniikan labrassa ei ole ollut pelkästään Star Wars -joulukalenterin avaamista… Myös piparkakkuja on ehditty kuorruttaa pikkujouluissa!

Vuoden mittaan on saatu paljon muutakin aikaan, josta paljastamme lisää mm. tulevissa Project of the day -postauksissa. Labran vetäjän TimoD:n mukaan vuosi 2017 oli uudistumisen vuosi ja olemme entistäkin parempia kouluttamaan suuren osan Pirkanmaan IT-osaajista. Toivotamme koko labran puolesta hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille pervasive-blogin seuraajille ja yhteistyökumppaneille!

*****

There’s been more than just assembing Star Wars legos at the lab of Pervasive Computing during the days leading to Christmas… We also frosted some gingerbread cookies in our Xmas party!

The laboratory leader Timo D Hämäläinen concludes year 2017 as a time of renewal and launching significant development in teaching and research for the future needs in industry and Tampere3. We wish Merry Christmas and Happy New Year to our blog and twitter followers and partners in cooperation!

This entry was posted in wishes. Bookmark the permalink.