Diplomitöitä ja harjoittelupaikkoja Ultra Video Groupissa

Kiinnostaisiko joustava työn yhdistäminen opiskeluihin ja kasvu rautaiseksi alan ammattilaiseksi jo opiskeluaikana? Teemme tämän mahdolliseksi Tietotekniikan laboratorion Ultra Video Group tutkimusryhmässämme, johon haemme useita opiskelijoita osa- tai täysiaikaiseen tutkimustyöhön. Aihealueina mm.
* 2020-luvun videonpakkausalgoritmikehitys (C/C++)
* High-Level Synthesis: C-koodista rautakiihdytin FPGA:lle (C, VHDL/Verilog)
* Neuroverkkopohjaisten videopakkausmenetelmien kehitys (C/C++)
* Älykäs ja oppiva videosisällön analysointi GPU:lla (OpenCL/CUDA)
* Live 3D/360 VR/AR-maailman luominen multikameravideosta (C/C++)
* Videokoodekki- ja multimediaprotokollatoteutus 5G-verkoille (C/C++)
* Kehittyneiden videonlaatumittareiden käyttöönotto ja toteutus (C/C++)

Viime vuosien aikana meistä on tullut alan johtava akateeminen tutkimusryhmä Suomessa. Teollisuuden aktiivisen kysynnän ja maailmanlaajuisen kiinnostuksen ansiosta toimintamme laajenee edelleen ja siksi haluammekin tarjota sinulle erinomaisen ponnahduslaudan kehittyä tulevaisuuden ammattilaiseksi osana ainutlaatuista yli 20 hengen osaajatiimiämme. Pääset aitiopaikalla tutustumaan mm. >20 –ytimisiin Xeon-palvelimiin, Intel Arria 10 FPGA -piireihin, HTC Vive VR-järjestelmään, high-end NVIDIA GeForce/AMD Radeon –näytönohjaimiin, Raspberry Pi:hin, GoPro 4K videokameroihin, katseentunnistukseen ja moneen muuhun teknologiaan.

Emme edellytä sinulta pitkää listaa suoritettuja opintoja vaan hyvää motivaatiota ja innokasta asennetta. Toimenkuva räätälöidään aina osaamisesi mukaan ja työaikaa on mahdollista muokata opintojesi vaatimusten perusteella. Etukäteistietämys videonpakkauksesta ei myöskään ole välttämätöntä, mutta C, C++, Python, OpenCL, VHDL ja ylipäätään kaikenlainen ohjelmointi- ja rautasuunnittelukokemus katsotaan eduksi. Tietyissä tehtävissä painotamme erityisesti ohjelmointikokemusta, joten mikäli olet mielestäsi jo kokenut ohjelmoija (esim. ~5k riviä C/C++ -koodia opiskelu-, työ-, tai harrasteprojekteissa), niin muista mainita tästä hakemuksessa, niin varmistat paikkasi haastattelussa.

Jos olet kiinnostunut, laitathan sähköpostia opintorekisteriotteen/CV:n kera 7.10.2018 mennessä osoitteeseen: jarno.vanne@tut.fi. Ensimmäiset haastattelut aloitetaan sitä mukaa kun hakemuksia saapuu.

This entry was posted in job available, thesis worker. Bookmark the permalink.