Avoimia työpaikkoja Ultra Video Groupissa

Hanki itsellesi hyödyllinen joululahja: TYÖPAIKKA

Haemme Tietotekniikan laboratorion Ultra Video Group tutkimusryhmäämme useita opiskelijoita osa- tai täysiaikaiseen tutkimustyöhön. Aihealueina mm.

* Videoteknologiakehitys tulevaisuuden ajoneuvoille
* Sulautettu videokoodekkikehitys
* Neuroverkkopohjainen videosisältöanalyysi
* Seuraavan sukupolven videonpakkausalgoritmikehitys
* VR/AR-etäläsnäolotekniikat

Olemme Suomen johtava akateeminen videotutkimusryhmä ja tarjoamme sinulle erinomaisen ponnahduslaudan kehittyä tulevaisuuden ammattilaiseksi osana ainutlaatuista yli 20 hengen osaajatiimiämme. Pääset aitiopaikalla tutustumaan moniytimisiin Xeon/i9/Threadripper prosessoreihin, Stratix/Arria 10 FPGA -piireihin, HTC Vive VR-järjestelmään, high-end NVIDIA GeForce/AMD Radeon –näytönohjaimiin, Raspberry Pi:hin, GoPro 4K videokameroihin, katseentunnistukseen … ja tämä kaikki on mahdollista opiskeluiden ohella.

Emme edellytä sinulta pitkää listaa suoritettuja opintoja vaan hyvää motivaatiota ja innokasta asennetta. Toimenkuva räätälöidään aina osaamisesi mukaan ja työaikaa on mahdollista muokata opintojesi vaatimusten perusteella. Etukäteistietämys videonpakkauksesta ei myöskään ole välttämätöntä, mutta C, C++, Python, OpenCL, VHDL ja ylipäätään kaikenlainen ohjelmointi- ja rautasuunnittelukokemus katsotaan eduksi. Mikäli olet mielestäsi jo hieman kokeneempi rautasuunnittelija (esim. omia rautatoteutuksia FPGA:lla) tai ohjelmoija (esim. ~5k riviä C/C++ -koodia opiskelu-, työ-, tai harrasteprojekteissa), niin muista mainita tästä hakemuksessa ja varmistat paikkasi haastattelussa.

Jos olet kiinnostunut, laitathan sähköpostia opintorekisteriotteen/CV:n kera 20.12. mennessä osoitteeseen: jarno.vanne [ät] tut.fi. Haastattelut aloitetaan heti saapuneiden hakemusten pohjalta.

This entry was posted in job available, thesis worker. Bookmark the permalink.