Testauspäivä ja Testiautomaatiopäivä 3-4.6.2014 TTY:llä

Testauspäivä, ti 3.6.2014
TTY ja Pitky järjestävät katsauksen kotimaisen testauksen tulevaisuuteen maailman muuttuessa. Mukana ovat myös Qentinel, Jyväskylän yliopisto, Sogeti, Tieto ja Usbimed. Asiantuntijoiden esitysten lisäksi mukana on viime kerralla suosiota saavuttanut yleisöä osallistava akvaariokeskustelu.

Tilaisuus on ilmainen, mutta rekisteröityminen tarvitaan järjestelyjä varten. http://www.cs.tut.fi/tapahtumat/testaus14

Testiautomaatiopäivä, ke 4.6.2014
Järjestäjinä ovat TTY, VTT yhdessä ATAC- ja RATA-projektikonsortioiden kanssa. Tilaisuudessa esitelläään tutkimusprojektien tuloksia ja yritysten uusia testauskonsepteja — robottitestauksesta pilviratkaisuihin, mobiililaitteista automaatiojärjestelmiin. Konsortioissa mukana olevat yritykset: Adensy, Elekrobit, F-Secure, Intel, Metso Automation, OptoFidelity ja Tekla.

Osallistuminen on ilmainen, mutta rekisteröityminen tarvitaan järjestelyjä varten. http://www.cs.tut.fi/tapahtumat/testiautomaatio14

sali3_rajattu

This entry was posted in events. Bookmark the permalink.